Üdvözlöm az új weboldalamon!

brf_logo_2021_FINAL_BLUE_PNG

A tartalom megjelenését a Medinet keretrendszer fejlesztője, a Brandforce támogatta.

A tartalom megjelenését a Medinet keretrendszer fejlesztője, a Brandforce támogatta.

Tisztelt Látogató!

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy az Ön tájékoztatása és a gyorsabb segítségnyújtás érdekében elindult új weboldalam mely friss, modern felülettel és kiemelten felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik.

A rendszer tervezése során az aktuális internethasználati szokásokat és pácienseink igényeit helyeztük a középpontba mely egy mobiltelefonról és táblagépről is kellemesen használható, az általános egészségügyi weboldalaknál átláthatóbb, a funkcionalitást mégis maximálisan előtérbe helyező felületet eredményezett. Engedje meg, hogy röviden bemutassam azokat a kiemelt funkciókat mely igazán különlegessé teszi a fejlesztést!

 

TUDÁSTÁR:

Mostantól a szakmai tájékoztató anyagok online is elérhetőek! A bejegyzések naprakészen vannak tartava, így Ön mindig friss, hiteles és pontos információkhoz juthat hozzá kérdéseivel, panaszaival és a szolgáltatásokkal kapcsolatosan. A tájékoztató bejegyzések közérthető formában, témakörönként kategorizálva, kereshetően kerülnek fel a weboldalra. Jelenleg közel 40 bejegyzést tettünk közzé melyeket hamarosan további tájékoztató anyagok követnek.

Próbálja ki! >>

 

SZAKMAI ADATOK ÉS RENDELÉSI IDŐ:

Mindannyian tudjuk, hogy a páciens és orvosa közti viszony egyik legfontosabb alappillére a bizalom. A személyes szakmai adatlapot megnyitva személyes bemutatkozást, szakmai tanulmányokat és tapasztalatokat valamint az aktuális elérhetőségeket és az esetleges magánrendeléssel kapcsolatos információkat olvashatja.

Próbálja ki! >>

 

GYORSKERESÉS:

A főoldalon található keresés mezőt használva már a kulcsszavak gépelése közben is azonnali, releváns találatokat mutat a weboldal, ezzel is segítve Önt abban, hogy a lehető leggyorsabban jusson hozzá a kívánt információkhoz.

Próbálja ki! >>

 

A Brandforce csapatával együttműködve folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan fejlesztéseket végezzünk melyek az Ön kényelmét szolgálják, így bízunk benne, hogy az új weboldal elnyeri tetszését és hasznosnak bizonyul. Kellemes böngészést és jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel,

Dr. Penyige Áron
Szülész-nőgyógyász

Hasznos volt a bejegyzés?

Ossza meg az ismerőseivel! >>

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Talán ezek is érdekelhetik:

További blogbejegyzések:

Kedves Pácienseim!   Októbertől megváltoznak a rendelések!   CMF Medical Jászberény Szerda 14:00-18:00 Jászberény, Kossuth L. u.5.,...

Új rendelés, rendelések

Tisztelt Pácienseim! Október elsejétől új helyre költözik a csütörtöki magánrendelésem. Helyszín: GoBuda Mall, CMF Medical Gobuda Új...

Új rendelés, rendelések

35386802_1917340398297968_4898896576069500928_n (1)

Dr. Penyige Áron

Szülész-nőgyógyász

Elérhetőségek

Magánrendelés